Dina Rosenstjerne

Smykker skaber glæde

Drømmer du om at eje et smukt smykke, som passer lige præcis til dig og fortæller noget om, hvem du er?

Jeg hedder Dina Rosenstjerne. Jeg fremstiller håndlavede smykker i ædle metaller til dig, der gerne vil have noget unikt og lækkert. Du har mulighed for at være med i processen i designet og skabelsen at dit personlige smykke. Du kan gå på opdagelse i mine designs på siden Smykker, eller lade dig inspirere på siden Unikasmykker.

Turtle Twin Unikavedhæng, Guld

Kvalitet, godt håndværk og lækkert design

Jeg er uddannet guldsmed i 2006 og har bred erfaring indenfor faget, både når det gælder design, unikaarbejder, produktion, modelopbygning, indfatning af ædelstene samt reparationer af alverdens smykker.

Lysten til at skabe og fascinationen af det gamle håndværk, er det der driver mig. Jeg elsker processen i skabelsen af et smykke, fra tanke, til skitse, til formgivningen af det færdige produkt.  Jeg skulpturerer alle mine smykker op fra bunden, enten i voks først, eller direkte i ædelmetallet. Jeg går i detaljen med mit håndværk samtidigt med, at jeg altid holder det skulpturelle udtryk i fokus. Da jeg går ind for kvalitet og ønsker at lave smykker der holder, arbejder jeg udelukkende i ædle metaller som guld og sølv og bruger primært ædelstene i mine smykker.

Du er altid velkommen til at kigge forbi på mit værksted og showroom på Østerbro i København (tæt på Østerport station). Bare ring (+ 45 22 880 222) eller skriv (mail@drdesign.dk) til mig i forvejen.

Jeg er registreret forhandler af ædelmetal hos Ædelmetalkontrollen i Danmark. Det betyder at det guld og sølv du køber hos mig, er i orden i henhold til lovgivningen.

Lukket for kommentarer.